Het Vrije Woord - brandend actueel

Onze nieuwste editie van Het Vrije Woord over kunst & cultuur sluit weer erg nauw aan bij de hedendaagse realiteit.
Een realiteit waarin de socioculturele sector stevige klappen krijgt en moet happen naar zuurstof. Diezelfde zuurstof die de sector de samenleving biedt door de tomeloze inzet van vele werknemers en vrijwilligers.
Daarom biedt HVV je een eenmalige vrije inkijk in Het Vrije Woord - magazine voor vrijdenkers.
De gratis online versie kan je hier bekijken.

Het Vrije Woord wordt vier maal per jaar volledig gratis bezorgd aan alle leden van HVV.
Externen, verenigingen of bibliotheken kunnen zich abonneren voor 20 euro per jaar.
Meer info vind je hier.

< Terug naar nieuwsoverzicht