COPY/PASTE - Concertreeks in herinnering aan de Groote Oorlog (VUBorkest o.l.v. Jurgen Wayenberg)

Zoals vorige jaren hebben wij ook dit jaar voor de leden van HVV vrijkaarten ter beschikking en wel als volgt:
Twee vrijkaarten maximum per aanvrager voor de concerten te Brussel, Tienen en Oostkamp.
Eén vrijkaart maximum per aanvrager voor de concerten te Bredene en Mechelen - gelet op beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Aanvragen kan enkel via de website van het Orkest mits code "HUMVRV"!!!

Info en reservatie:
www.vub.ac.be/vuborkest
concertenatvub [dot] ac [dot] be - 0474/42 09 10
Tickets € 10 (kassa € 12)
Studenten € 5 (kassa € 7)

Concerten ingericht met eveneens steun en/of medewerking van het Willemsfonds, Vermeylenfonds, Masereelfonds, Humanistisch-Vrijzinnige Vereniging, Lichtpunt, Vriendenkring De Bredense Fakkel, HVVMechelen vzw met VOC De Dijlegeus vzw, Tiense Vrijzinnige Kring vzw met UPV-Kern Tienen, Vrijzinnig Centrum De Molensteen Oostkamp vzw, Erasmushogeschool Brussel, Vrijzinnige Dienst Universiteit Antwerpen, Dienst Cultuur VUB, Vriendenkring VUB/EhB/UZBrussel, Oudstudentenbond VUB en Uitstraling Permanente Vorming vzw.

< Terug naar nieuwsoverzicht