Lid of vrijwilliger worden

Wil je lid of vrijwilliger worden van HVV? Geef ons dan je gegevens door.
Dit kan door onderstaand formulier in te vullen en door te sturen.

We houden deze gegevens natuurlijk geheim, zoals de privacywet het voorschrijft.

Voor 12 euro per jaar ben je lid.

Lidgeld stort je op BE72 0011 7775 6216 van HVV lidgeld
BIC: GEBABEBB
Pottenbrug 4
B-2000 Antwerpen

Het lidmaatschap gaat in vanaf het moment dat wij de betaling hebben ontvangen.
Korting: jongeren tot 25 jaar, studenten, mindervaliden en werklozen betalen halve prijs voor een lidmaatschap.

Meer weten? Bel ons op: 03/233.70.32 of mail naar infoath-vv [dot] be

Informatienota voor de vrijwilliger van HVV

Hoe kan ik giften doen?

Ben je het met onze ideologie eens? Wil je de organisatie een duwtje in de rug geven?
Stort dan een bijdrage op onze rekening. Die bijdrage is vrij, vanaf een bedrag van 1 euro. Vanaf een bijdrage van 40 euro sturen wij je een fiscaal attest. Storten kan op rekeningnummer Giften HVV BE72 0011 7775 6216.

Alvast bedankt!

Aanvraagformulier lidmaatschap