Lopen voor Sesam Open-IT-laptops

  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /home/hvv1b/public_html/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 13.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/hvv1b/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.
zat, 2017-09-16  
Regio: 
Antwerpen
type van activiteit: 
Overige
Afdeling: 

marathon

Dit najaar gaat het HVV/Hujo Sesam Open-IT project voor jongeren zijn vierde jaargang in, maar we hebben nog steeds geen eigen laptops. Daardoor zijn we erg beperkt wat betreft uurregeling en locatie van de lessen. Met eigen laptops zouden we de cursus ook op locatie kunnen aanbieden, bijvoorbeeld in vrijzinnige centra of bij verenigingen voor kansarme jongeren. In 2017-'18 staat de HVV werking immers in het teken van de strijd tegen kansarmoede. Met het Sesam project zouden we kansarme jongeren de nodige vaardigheden kunnen bijbrengen om in de open-source informaticawereld hun weg te vinden en een rooskleurigere toekomst tegemoet te zien.

Om dit mooie doel te helpen verwezenlijken verbindt Eva Van Tulden, Provinciaal Educatief Medewerker voor HVV Antwerpen, een sponsoractie aan de allereerste bergmarathon die ze op 16 september in het Picos de Europa-gebergte (Asturias, Spanje) gaat proberen te lopen.

Klik hier en verneem meer over deze sponsorloop en hoe je de actie kunt steunen.

<< Keer terug naar de kalender