Levensloop Lommel

  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /home/hvv1b/public_html/sites/all/modules/views/includes/handlers.inc on line 76.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/hvv1b/public_html/sites/all/modules/views/includes/handlers.inc on line 76.
zat, 2017-09-16   - zon, 2017-09-17  
Regio: 
Limburg
type van activiteit: 
Overige
Afdeling: 
Organisator: 
en huisvandeMens Lommel

“Levensloop Lommel” is een initiatief van Stichting tegen Kanker. Vanuit HVV Noord Limburg en huisvandeMens Lommel kunnen wij niet anders dan dit prachtige initiatief ondersteunen! 

Het betekent dat we Levensloop willen helpen om steun te geven aan mensen die kanker hebben of gehad hebben; advies te geven en mensen op weg te helpen naar een gezondere levensstijl; fondsen te verzamelen om nog meer en nog beter onderzoek te voeren.  Met de medewerking van de stad Lommel (Dienst Samenleven) zal het infostandje van het huisvandeMens/HVV Noord-Limburg voorzien zijn van ‘Gevoelsbuttons’, ontwikkeld door Logo Limburg. De gevoelsbuttons zijn ideaal om het spreken over gevoelens onder de aandacht brengen van het grote publiek. De buttons motiveren letterlijk om een gesprek aan te gaan en nodigen uit tot een open dialoog.

Informatie: lommelatdeMens [dot] nu, 011 34 05 40

Locatie

sportpark Lommel
Belgium
<< Keer terug naar de kalender