Filosofische huiskamergesprekken

  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /home/hvv1b/public_html/sites/all/modules/views/includes/handlers.inc on line 76.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/hvv1b/public_html/sites/all/modules/views/includes/handlers.inc on line 76.
don, 2017-10-19 13:00 - 15:00
Regio: 
Limburg
type van activiteit: 
Overige
Afdeling: 
Organisator: 
i.s.m. huisvandeMens Lommel

Filosofie gaat niet over het weten, maar over het ‘willen weten’. De ene vraag roept de andere op. Is het dan de kunst om te weten welke vragen je kan stellen? In deze huiskamergesprekken gaan we samen (leren) filosoferen. 

Carl Geubbelmans is master in de wijsbegeerte en moraalwetenschappen (VUB) en is werkzaam als vrijzinnig humanistisch consulent in het huisvandeMens van Lommel en Leopoldsburg. Hij zoekt samen met de deelnemers naar manieren om op een filosofische wijze naar onszelf en onze eigen overtuigingen te kijken. Daarnaast leren we ‘andere’ vragen te stellen en maken we kennis met ‘andere’ denkwijzen.

Gelieve je aanwezigheid te bevestigen. Deelname is gratis.

Informatie: lommelatdeMens [dot] nu, 011340540

Locatie

huisvandeMens Lommel
Hertog Janplein 24 Lommel
Belgium
50° 52' 5.7828" N, 4° 19' 12.09" E
<< Keer terug naar de kalender